Piet
miver-golf-40Fijne behandeling door Jose. Ik ben er echt van opgeknapt! Ik heb al een tijd lang lage rugklachten. Door te ontspanningsmassage van Jose en door de tips die ze je geeft, gaat het nu beter. Ik ben weer aan het sporten.
Elma
miver-golf-40Lieve José, Bedankt voor de uitgebreide stoelmassage. Wat is het toch heerlijk om alle bobbels en knobbels van rug- en schouderspieren eruit te laten masseren. Het geeft een ontspannen en losser gevoel. Je hebt me goed onder handen genomen. De pijn, die ik tussen m'n schouderbladen voelde voor de massage, is nu zo goed als weg. Ik ben er van opgeknapt! Al eerder heb ik van een hele lichaamsmassage mogen genieten. Je neemt er de tijd voor en geeft zelfs een hoofdmassage erbij. Een verademing! Heerlijk ontspannend en je krijgt er nieuwe energie van. Ik kan het een ieder aanraden een massage bij José te reserveren. Ontspannend, rustgevend en bovenal je wordt er soepeler van. Liefs van Elma.
Lia
miver-golf-40Lieve José, Dank je wel voor je fijne massages zowel de stoelmassage als de massage op de tafel. Je hebt ze met zoveel liefde en overgave gegeven!! Het was heel fijn om ze te ondergaan en het voelde erg goed. Ook voelde het heel goed en liefdevol hoe je mij weer verbonden hebt door de Reconnection en de daarop volgende healing. Ik wens dat nog vele mensen op je pad mogen komen die je, met welke behandeling dan ook, net zo fijn en liefdevol kunt behandelen en ondersteunen zoals je met mij hebt gedaan. Heel veel liefs, Lia
Kim
miver-golf-40Na het superleuke bericht dat ik een massage had gewonnen bij Miver (Jose de Koning) heb ik afgelopen woensdag pas beseft wat een mooie prijs dat eigenlijk is! Ik heb me in tijden niet meer zo lekker ontspannen gevoeld! Jose weet niet alleen heel goed wat ze doet, maar neemt ook echt de tijd voor je, voor een gezellig babbeltje, maar ook om te kijken of je blessures hebt, of dat bepaalde spieren vastzitten etc. En uiteraard richt ze haar behandeling daar ook op, zodat je weer helemaal los en relaxed naar huis gaat. Kortom: geen standaard massage (wat ook al fijn kan zijn...), maar echt een superervaring die ik iedereen aan kan raden. Ik heb zelf meteen de eerstvolgende afspraak gemaakt en ben van plan mezelf daarna nog veel vaker op zo'n gezellig relax avondje te trakteren!
Zus
miver-golf-40Hoi Zus! The Reconnection: Heilung durch Rückverbindung. Dank, dass ich es erleben durfte. Die Reise zu meinem Anfang war wunderbar, begleitet von viel Liebe, Licht und 'Wärme. Ich sah danach die Welt in einem helleren Licht! Mir wurde gezeigt, dass ich gleich bin mit allen im Universum. Mein Leben wurde zum Positiven beinflußt. Mein "Dank" an Jose (meine Schwester) und das Universum.

De Bars & verandering in je leven

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven?

Wat zou dat zijn:

 • Je lichaam?
 • Je energie?
 • Je gezondheid?
 • Je geldsituatie?
 • Je relaties?

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zitten die wanneer ze zachtjes aangeraakt worden moeiteloos alles ontladen wat je niet meer nodig hebt en wat je in de weg zit? In deze punten zitten alle gedachten van jaren en jaren opgeslagen en zelfs van vorige levens. 

Hoe gaat de Bars behandeling

Je ligt tijdens de Bars behandeling, volledig aangekleed en ontspannen in een ligstoel.
32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt. Door dit aanraken wordt de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten door een zgn. “clearing estatement”*) opgeruimd. 
Een behandeling met de Bars kun je vergelijken met de “defragmentatie” van de harde schijf op je computer. Oude bestanden worden verwijderd, programma’s die je niet gebruikt, worden opgeruimd. De SPAM – “rommel” in je hoofd wordt opgeruimd en er komt ruimte en energie vrij. 

Effecten van de Bars

Na een behandeling voel je je heerlijk ontspannen en rustig alsof je een fijne massage hebt gehad. Je laat oude ballast los en er ontstaat nieuwe ruimte. Het proces van verandering en loslaten kan ongeveer drie tot vier weken doorwerken.

De Bars bij Miver

De Bars behandeling zorgt ervoor dat:

 • je stress vermindert
 • je gedachten rustiger worden
 • je meer gemak ervaart op elk gebied van je leven
 • je je gelukkiger voelt en weer zin hebt in het leven
 •  je een betere relatie krijgt met anderen en jezelf
 •  je geldsituatie verbetert
 • je gezondheid verbetert

*) Wat is een clearing estatement? Dit is een afkorting die we gebruiken om de verschillende energieën te verwijderen. Het is ontworpen om jouw denkende logische brein te omzeilen.