Gerda

Op 3 december 2021 overleed mijn vader.  In de tijd voor zijn overlijden was de zorg voor hem stapje voor stapje uitgebreid. Zorgvuldig. We keken wat bij hem paste. Voor hem was zelfstandigheid en zijn waardigheid als mens belangrijk. 2 weken voor zijn dood verhuisde...

Wat betekent healing?

Heel worden, je weer verbonden voelen met alle leven en vanuit deze heelheid ontstaat genezing. Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zijn opgelopen. Je kunt bijvoorbeeld als kind schade hebben opgelopen doordat jou ouders jou hebben verwaarloosd of mishandeld. Dat kan later leiden tot depressie of lichamelijke klachten. Healing zorgt voor verwerking van trauma’s en geeft je nieuwe energie of levenskracht. Natuurlijk kan genezen, zoals we vaak denken, een verlichting zijn van symptomen, ziekten, kwalen en andere zichtbare blokkades die ons afhouden van volledig functioneren. Genezen houdt echter ook in dat mensen weer spiritueel heel worden.

Het Universum

Genezing is iets – dat de cliënt – en het Universum samen overeenkomen. We worden bij een healing een met cliënt en het universum in het generen van een wederzijdse energieveld dat bestaat uit “Liefde” in de meest verheven betekenis van het woord, en een staat van eenheid.

Waarom massage en healing allebei?  In eerste instantie zou je kunnen zeggen dat ze niet zo veel met elkaar gemeen hebben maar… niets is minder waar! Het is genieten op het hoogste niveau, al je zintuigen worden geraakt (zelfs meer dan dat) en jij kunt je laten meevoeren in onbeschrijfelijke momenten van ontspanning in het hier en nu! Een groot en belangrijk cadeau voor jezelf in deze zo stressvolle tijd!

Niet de ziekte of de kwaal geneest, maar jijzelf als persoon.

recent nieuws