Interview met Jose de Koning

Op een zomerdag in Ravenswaay, een lieflijk gehucht in de Betuwe,  een bijzondere ontmoeting met Jose de Koning van Miver massage & healing. Enthousiast vertelt zij over haar praktijk en haar persoonlijke ervaring met massages, reiki, the Reconnection, Reconnective Healing  en De Bars.

Wat is dat precies,  ‘healing’?

Jose legt me dit in een paar woorden uit. “Healing houdt in het herstel van je levenskracht. Healing betekent ook het herstel van trauma’s die je in dit of vorige levens hebt opgelopen.

Je kunt bijvoorbeeld als kind schade hebben opgelopen doordat jouw ouders jou hebben verwaarloosd of mishandeld. Dat kan later leiden tot depressie of lichamelijke klachten.

Healing zorgt dus voor verwerking van trauma’s en nieuwe levensenergie.”

Hoe komen mensen bij jou?

Jose: “Dat is verschillend. Er komen mensen bij me met psychische en fysieke klachten. Door verschillende vormen van massage kunnen ze ontspannen én genieten. ”

Hoe werk je?

Jose: ” Ik stem mijn behandeling  af op de persoon. Sommige mensen willen gewoon een ontspannen massage, andere mensen willen een andere behandeling.  Ik ga af op de wensen die iemand op dat moment heeft. Door een ontspanningsmassage kun je heerlijk tot rust komen en gaat de stress uit je lijf. En kun je er in het dagelijks leven weer tegenaan.

Als mensen een healing wensen:  Dan gaat het om heel worden, geheeld worden, gezond worden,  het heel worden als mens. Tijdens een healing ontstaat dan  contact of verbinding met het universum. En je ervaart universele Liefde en Licht.

Wat is je persoonlijke ervaring met healing?

Jose:  ”Ik heb dit geschenk van Liefde en Licht zelf mogen ervaren en ben daardoor een ander  mens geworden.

Ik besef dat ik steeds meer leef in het hier en het nu. Ik probeer te genieten van het moment en van de kleine dingen:  Van mijn kinderen – een van mijn zoons gaat trouwen – en van mijn kleinkinderen die elke dag weer iets nieuws van de wereld ontdekken. De liefde van mijn kleinkinderen is nog zo puur en zuiver. Dat is iets waar ik intens van kan genieten.

Ik stel me dagelijks open voor het Licht, de Liefde en Begeleiding van het Universum. Hierdoor ontvang ik kracht en energie.

En door me  zo open te stellen, heb ik  meer zelfvertrouwen gekregen: ik word steeds meer de persoon die ik eigenlijk ben.”

Wat is jouw doel met je praktijk:

Jose: ”Mijn doel is dat mijn klanten na afloop van een ontspanningsmassage of een healing, zich gelukkiger en energieker gaan voelen.”

 

recent nieuws