Stefan

Ik kom al jaren bij José. En eigenlijk hebben we alles wel gehad. Voor klachten van mijn rug of benen als ik te hard gesport heb of mijn nek en hoofd bij ontspanning van te veel stress. Afgelopen jaar is mijn vrouw, die erg ziek was, ook vaak geweest. José hielp haar...

Verbinding met Universum

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen.

Ze wordt beschouwd als een mogelijkheid om ons opnieuw te verbinden met het universum en met ons diepste zijn. Het verschilt heel sterk van andere vormen van helen omdat er geen techniek toegepast wordt.

Balans & heelheid

Reconnective Healing brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware healing door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie. Door in te zien dat “genezing” betekent dat we ons opnieuw hervinden met de perfectie van het universum, beseffen we dat het universum weet wat we moeten ontvangen, en wat we als resultaat daarvan zullen krijgen. Het probleem is, dat wat we nodig hebben niet altijd overeenkomt met wat wij verwachten dat we willen.

Zoals Eric Pearl zegt, de healing komt in de vorm die passend is voor jou op dit moment. De oneindige intelligentie van het Universum weet precies wat nodig en passend is voor jou. Wees open en benieuwd, zonder al te veel vaste verwachtingen. Het zou wel eens een verrassing kunnen zijn. De healing zal zich vanzelf aan jou ontvouwen.