Zus
miver-golf-40Hoi Zus! The Reconnection: Heilung durch Rückverbindung. Dank, dass ich es erleben durfte. Die Reise zu meinem Anfang war wunderbar, begleitet von viel Liebe, Licht und 'Wärme. Ich sah danach die Welt in einem helleren Licht! Mir wurde gezeigt, dass ich gleich bin mit allen im Universum. Mein Leben wurde zum Positiven beinflußt. Mein "Dank" an Jose (meine Schwester) und das Universum.
Lia
miver-golf-40Lieve José, Dank je wel voor je fijne massages zowel de stoelmassage als de massage op de tafel. Je hebt ze met zoveel liefde en overgave gegeven!! Het was heel fijn om ze te ondergaan en het voelde erg goed. Ook voelde het heel goed en liefdevol hoe je mij weer verbonden hebt door de Reconnection en de daarop volgende healing. Ik wens dat nog vele mensen op je pad mogen komen die je, met welke behandeling dan ook, net zo fijn en liefdevol kunt behandelen en ondersteunen zoals je met mij hebt gedaan. Heel veel liefs, Lia
Piet
miver-golf-40Fijne behandeling door Jose. Ik ben er echt van opgeknapt! Ik heb al een tijd lang lage rugklachten. Door te ontspanningsmassage van Jose en door de tips die ze je geeft, gaat het nu beter. Ik ben weer aan het sporten.
Elma
miver-golf-40Lieve José, Bedankt voor de uitgebreide stoelmassage. Wat is het toch heerlijk om alle bobbels en knobbels van rug- en schouderspieren eruit te laten masseren. Het geeft een ontspannen en losser gevoel. Je hebt me goed onder handen genomen. De pijn, die ik tussen m'n schouderbladen voelde voor de massage, is nu zo goed als weg. Ik ben er van opgeknapt! Al eerder heb ik van een hele lichaamsmassage mogen genieten. Je neemt er de tijd voor en geeft zelfs een hoofdmassage erbij. Een verademing! Heerlijk ontspannend en je krijgt er nieuwe energie van. Ik kan het een ieder aanraden een massage bij José te reserveren. Ontspannend, rustgevend en bovenal je wordt er soepeler van. Liefs van Elma.
Kim
miver-golf-40Na het superleuke bericht dat ik een massage had gewonnen bij Miver (Jose de Koning) heb ik afgelopen woensdag pas beseft wat een mooie prijs dat eigenlijk is! Ik heb me in tijden niet meer zo lekker ontspannen gevoeld! Jose weet niet alleen heel goed wat ze doet, maar neemt ook echt de tijd voor je, voor een gezellig babbeltje, maar ook om te kijken of je blessures hebt, of dat bepaalde spieren vastzitten etc. En uiteraard richt ze haar behandeling daar ook op, zodat je weer helemaal los en relaxed naar huis gaat. Kortom: geen standaard massage (wat ook al fijn kan zijn...), maar echt een superervaring die ik iedereen aan kan raden. Ik heb zelf meteen de eerstvolgende afspraak gemaakt en ben van plan mezelf daarna nog veel vaker op zo'n gezellig relax avondje te trakteren!

Levenskracht & Energie & Liefde

Reiki is een ander woord voor Universele Levenskracht, Energie of Liefde. Universele levenskracht, is de hoogste vorm van energie die om ons heen is. Door zichzelf open te stellen voor deze Energie en het beheersen van de mogelijkheden om deze energie door te geven is men daadwerkelijk in staat te genezen. Om te kunnen leven – groeien of te herstellen van lichamelijke of psychische klachten heeft ieder levend wezen energie nodig. Door allerlei oorzaken kunnen wij teveel aan energie verliezen – kwijtraken met al de gevolgen van dien. Reiki kan bij ieder “onwelzijn”, bij iedere pijn toegepast worden, maar ook bij ernstige ziekten kan ze de genezing ondersteunen. Ze heeft in ieder geval, een positieve, genezing bevorderende en in de regel kalmerende werking.

Ondersteuning genezingsproces

Reiki – ondersteunt altijd het biologische zinvolle genezingsproces van het lichaam, van de geest en van de ziel. Reiki beïnvloedt noch de werking van medicijnen, noch enige fysieke of psychotherapie, noch van andere medische ingrepen – maar helpt het organisme extra door haar zuiverende, ontgiftende en harmoniserende functie. Reiki, bewerkstelligt een ingrijpende verandering op alle niveaus van het bestaan naar totale, heilzame ontwikkeling. Als je meer wilt weten over Reiki: “Reiki” de universele levensenergie van Bodo J.Baginski en Shalila Sharomon