Gerda

Op 3 december 2021 overleed mijn vader.  In de tijd voor zijn overlijden was de zorg voor hem stapje voor stapje uitgebreid. Zorgvuldig. We keken wat bij hem paste. Voor hem was zelfstandigheid en zijn waardigheid als mens belangrijk. 2 weken voor zijn dood verhuisde...

Hoe blijf ik gezond

Deze massagevorm heeft als uitgangspunt “hoe blijf ik gezond” in plaats van “hoe word ik weer beter”. Op een speciale massagestoel behandel ik hoofd, nek, schouders, armen en de rug. Daarbij worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en wordt stress verminderd. Door regelmatige herhaling draagt de stoelmassage bij aan een structureel hogere weerbaarheid.

Afstemming op de persoon

U kunt de kleding gewoon aanhouden. Wat de stoelmassage bijzonder maakt is – dat ik mij steeds opnieuw afstem op de persoon die op de massagestoel ligt en kijk wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Daardoor krijgt elke massage haar eigen karakter.

Het regelmatig ondergaan van de stoelmassage kan typische kantoorklachten als hoofdpijn, kramp in de nek en /of schouders, rugklachten, vastzittende spieren, stijve gewichten etc. (RSI) helpen voorkomen.

recent nieuws