Stefan

Ik kom al jaren bij José. En eigenlijk hebben we alles wel gehad. Voor klachten van mijn rug of benen als ik te hard gesport heb of mijn nek en hoofd bij ontspanning van te veel stress. Afgelopen jaar is mijn vrouw, die erg ziek was, ook vaak geweest. José hielp haar...

Ley Lines

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als Ley Lines. De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele Universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

The Reconnection is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe lijnen aan te brengen die ons herverbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren.

Levensdoelen

The Reconnection is voor je persoonlijke evolutie, ze zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.
The Reconnection is maar een keer in je leven nodig en bestaat uit twee sessies, waar maximaal twee dagen tussen mag zitten.

De Reconnective-sessies worden als aangenaam, waardevol en uniek ervaren.

Zie ook de website van Eric Pearl: www.thereconnection.com