Gerda

Op 3 december 2021 overleed mijn vader.  In de tijd voor zijn overlijden was de zorg voor hem stapje voor stapje uitgebreid. Zorgvuldig. We keken wat bij hem paste. Voor hem was zelfstandigheid en zijn waardigheid als mens belangrijk. 2 weken voor zijn dood verhuisde...

Ley Lines

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als Ley Lines. De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele Universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

The Reconnection is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe lijnen aan te brengen die ons herverbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren.

Levensdoelen

The Reconnection is voor je persoonlijke evolutie, ze zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.
The Reconnection is maar een keer in je leven nodig en bestaat uit twee sessies, waar maximaal twee dagen tussen mag zitten.

De Reconnective-sessies worden als aangenaam, waardevol en uniek ervaren.

Zie ook de website van Eric Pearl: www.thereconnection.com

recent nieuws