Gerda

Op 3 december 2021 overleed mijn vader.  In de tijd voor zijn overlijden was de zorg voor hem stapje voor stapje uitgebreid. Zorgvuldig. We keken wat bij hem paste. Voor hem was zelfstandigheid en zijn waardigheid als mens belangrijk. 2 weken voor zijn dood verhuisde...

Helende ontspanning

Massage is een van de oudste methoden om lichaam en geest tot een diepe, helende ontspanning te brengen. Er is niets dat de mens zo raakt als lijfelijk contact. In overgave aan vertrouwde handen kun je een intens welbehagen ervaren.

Lichaam en geest, verstand en gevoel beïnvloeden elkaar en vormen een geheel. Wanneer een mens gezond is werken al deze elementen harmonieus samen en heeft het lichaam het vermogen om storingen op te heffen.
De balans kan worden verstoord, doordat een mens de neiging heeft om steeds weer nieuwe grenzen op te zoeken en een van de belangrijkste levenswetten, van ontvangen en loslaten te overtreden. Massage in het algemeen en vooral integrale lichaamsmassage (ontspanningsmassage) kan je helpen om met behulp van aanraking letterlijk weer in contact te komen met jezelf.

Intuïtieve massages

In een sfeer van rust, warmte en aandacht worden de massages intuïtief uitgevoerd waardoor het gevoel van welbevinden in je lichaam wordt geactiveerd waardoor je beter in je lijf komt te zitten. Een ontspanningsmassage kan tot een nieuw evenwicht van het gehele menselijke organisme leiden.

Waarom massage en healing? In eerste instantie zou je zeggen dat ze niet zo veel met elkaar gemeen hebben maar… niets is minder waar! Het is genieten op het hoogste niveau, al je zintuigen worden geraakt (zelfs meer dan dat) en jij kan je laten meevoeren in onbeschrijfelijke momenten van ontspanning in het hier en nu! Een groot en belangrijk cadeau voor jezelf in deze zo stressvolle tijd!

recent nieuws