Kim
miver-golf-40Na het superleuke bericht dat ik een massage had gewonnen bij Miver (Jose de Koning) heb ik afgelopen woensdag pas beseft wat een mooie prijs dat eigenlijk is! Ik heb me in tijden niet meer zo lekker ontspannen gevoeld! Jose weet niet alleen heel goed wat ze doet, maar neemt ook echt de tijd voor je, voor een gezellig babbeltje, maar ook om te kijken of je blessures hebt, of dat bepaalde spieren vastzitten etc. En uiteraard richt ze haar behandeling daar ook op, zodat je weer helemaal los en relaxed naar huis gaat. Kortom: geen standaard massage (wat ook al fijn kan zijn...), maar echt een superervaring die ik iedereen aan kan raden. Ik heb zelf meteen de eerstvolgende afspraak gemaakt en ben van plan mezelf daarna nog veel vaker op zo'n gezellig relax avondje te trakteren!
Elma
miver-golf-40Lieve José, Bedankt voor de uitgebreide stoelmassage. Wat is het toch heerlijk om alle bobbels en knobbels van rug- en schouderspieren eruit te laten masseren. Het geeft een ontspannen en losser gevoel. Je hebt me goed onder handen genomen. De pijn, die ik tussen m'n schouderbladen voelde voor de massage, is nu zo goed als weg. Ik ben er van opgeknapt! Al eerder heb ik van een hele lichaamsmassage mogen genieten. Je neemt er de tijd voor en geeft zelfs een hoofdmassage erbij. Een verademing! Heerlijk ontspannend en je krijgt er nieuwe energie van. Ik kan het een ieder aanraden een massage bij José te reserveren. Ontspannend, rustgevend en bovenal je wordt er soepeler van. Liefs van Elma.
Piet
miver-golf-40Fijne behandeling door Jose. Ik ben er echt van opgeknapt! Ik heb al een tijd lang lage rugklachten. Door te ontspanningsmassage van Jose en door de tips die ze je geeft, gaat het nu beter. Ik ben weer aan het sporten.
Lia
miver-golf-40Lieve José, Dank je wel voor je fijne massages zowel de stoelmassage als de massage op de tafel. Je hebt ze met zoveel liefde en overgave gegeven!! Het was heel fijn om ze te ondergaan en het voelde erg goed. Ook voelde het heel goed en liefdevol hoe je mij weer verbonden hebt door de Reconnection en de daarop volgende healing. Ik wens dat nog vele mensen op je pad mogen komen die je, met welke behandeling dan ook, net zo fijn en liefdevol kunt behandelen en ondersteunen zoals je met mij hebt gedaan. Heel veel liefs, Lia
Zus
miver-golf-40Hoi Zus! The Reconnection: Heilung durch Rückverbindung. Dank, dass ich es erleben durfte. Die Reise zu meinem Anfang war wunderbar, begleitet von viel Liebe, Licht und 'Wärme. Ich sah danach die Welt in einem helleren Licht! Mir wurde gezeigt, dass ich gleich bin mit allen im Universum. Mein Leben wurde zum Positiven beinflußt. Mein "Dank" an Jose (meine Schwester) und das Universum.

Helende ontspanning

Massage is een van de oudste methoden om lichaam en geest tot een diepe, helende ontspanning te brengen. Er is niets dat de mens zo raakt als lijfelijk contact. In overgave aan vertrouwde handen kun je een intens welbehagen ervaren.

Lichaam en geest, verstand en gevoel beïnvloeden elkaar en vormen een geheel. Wanneer een mens gezond is werken al deze elementen harmonieus samen en heeft het lichaam het vermogen om storingen op te heffen.
De balans kan worden verstoord, doordat een mens de neiging heeft om steeds weer nieuwe grenzen op te zoeken en een van de belangrijkste levenswetten, van ontvangen en loslaten te overtreden. Massage in het algemeen en vooral integrale lichaamsmassage (ontspanningsmassage) kan je helpen om met behulp van aanraking letterlijk weer in contact te komen met jezelf.

Intuïtieve massages

In een sfeer van rust, warmte en aandacht worden de massages intuïtief uitgevoerd waardoor het gevoel van welbevinden in je lichaam wordt geactiveerd waardoor je beter in je lijf komt te zitten. Een ontspanningsmassage kan tot een nieuw evenwicht van het gehele menselijke organisme leiden.

Waarom massage en healing? In eerste instantie zou je zeggen dat ze niet zo veel met elkaar gemeen hebben maar… niets is minder waar! Het is genieten op het hoogste niveau, al je zintuigen worden geraakt (zelfs meer dan dat) en jij kan je laten meevoeren in onbeschrijfelijke momenten van ontspanning in het hier en nu! Een groot en belangrijk cadeau voor jezelf in deze zo stressvolle tijd!